SCHOMBURG na veľtrhu World of Concrete v Las Vegas

05.03.2015 08:47

SCHOMBURG na veľtrhu World of Concrete v Las Vegas

Od 18. do 21. januára 2011 sa SCHOMBURG prezentoval spoločne s partnerskou americkou firmou AQUAFIN Inc. na „World of Condrete“ v Las Vegas, čo je vo svetovom meradle jeden najvýznamnejší veľtrh stavebných materiálov.

Dominujúcim výrobkom na tejto akcii bol nový DECORFLEX – inovatívny systém na báze AQUAFINu-2K/M, ktorý kombinuje skoro „neobmedzené“ možnosti pre vytváranie dekoratívnych podláh a stien s vynikajúcimi hydroizolačnými vlastnosťami AQUAFINu-2K/M. Po prvý krát za uplynulých 10 rokov, keď SCHOMBURG a AQUAFIN Inc. vystavujú na „World of Concrete“, bol pre prezentáciu DECORFLEXu prenajatí druhý, vonkajší stánok. Novinka vzbudila skutočne obrovský záujem - počet obchodných kontaktov nadviazaných na vonkajšom stánku nakoniec prevýšil kontakty, ktoré sa podarilo nadviazať na skoro trikrát väčšom hlavnom stánku vo výstavnej hale. Možno k tomu trochu prispelo i pekné slnečné počasie …

Okrem predstavenia noviniek firiem SCHOMBURG/AQUAFIN Inc. boli nadviazané mnohé obchodné kontakty s Latinskou Amerikou. Ešte v tomto roku sa plánuje expanzia na trhy v tomto regióne. Už sa vyberá vhodná lokalita pre hromadnú produkciu výrobkov náročných na transport. Súčasne s tím bude vypracovaná kompletná dokumentácia v španielčine vrátane potrebných miestnych certifikátov výrobkov.